Workshops

Classes description and enrollment information is available on the links below.

We need a minimum number for courses to go ahead so enroll early to avoid disappointments. Courses are usually confirmed or cancelled 2-3 working days prior to the scheduled start date.

LANGUAGE | OCT-DEC 2018

TE REO MAORI
Mondays, 7.15 – 8.15 pm (60 min)
From Oct 29th to Dec 17th (8 weeks)
Teacher: Renee Tuhi

WELLNESS | OCT-DEC 2018

TRADIE YOGA
Mondays, 6.00 – 7.00 pm (60 min)
From Oct 1st to Dec 17th (11 weeks)
Teacher: Michele Laing

FELDY YOGA
Tuesdays, 9.15 – 10.30 am (75 min)
From Oct 16th to Dec 18st (10 weeks)
Teachers: Nicky Woodward and Atmavidya

TAI CHI – QIGONG
Tuesdays, 1.15 – 2.30pm (75 min)
From Oct 16th to Dec 18th (8 weeks)
– No classes on November 6th and 13th –
Teacher: Vanessa Lukes

KIDS ZONE | OCT-DEC 2018

IMAGINATION YOGA for Kids
Tuesdays, 3.30 – 4.30pm (60min)
From Oct 23rd to Dec 11th (8 weeks)
Teacher: Louise Buckingham

MUSICAL THEATRE for Kids
Tuesdays, 4.30 – 5.30pm (60 min)
From Oct 23rd to Dec 18th (8 weeks)
– No classes on October 30th –
Teacher: Hannah Snelling

LIFE STYLE | OCT-DEC 2018

HERB HACKS AT HOME
Thursdays, 6.30 – 7.30 pm (60 min)
From Oct 25th to Dec 13th (8 weeks)
Teacher: Vera Hegedus-Gaspar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s